sám sobě štítem!

Spolupráce Akademie Aegis & VERTX

Stacks Image 2139


Se značkou
oblečení VERTX jsme se setkali už před několika lety, v době, kdy se dostal na trh jejich první produkt – kalhoty “Original Vertx”. V záplavě značek uměly nabídnout něco nového resp. zkombinovat užitečné vlastnost kategorie “taktických” kalhot a přidat něco (v té době) výjimečného. To bylo přidání pružného materiálu lycra (98% bavlna + 2% lycra), které spolu s celkovým střihem a civilním vzhledem, konstrukcí pasu, typem kapes a dalšími detaily dělalo a dělá z kalhot “Original Vertx” nejlepší kalhoty svého druhu, co jsme kdy nosili. A věřte, že máme hodně s čím srovnávat.

V roce 2013 se značka Vertx v zastoupení firmy PROARMS CZ dostala oficiálně na náš trh v celé šíři sortimentu, který se od postupně rozšířil i o další druhy kalhot, bundy, trička atd. Všechny výrobky se dají charakterizovat několika slovy:
kvalita – funčnost – civilní vzhled – moderní materiály a technologie. Můžeme každému doporučit vydat se do nové prodejny PROARMS OUTDOOR CENTER, kde si lze vše prohlédnout a vyzkoušet.
Kromě kalhot a šortek, které nosíme dlouhodobě, jsme udělali i dobrou zkušenost např. s bundou “Integrity Waterproof Shell” a tričkem “Polos with coldblack”.
Podrobné shrnutí našich zkušenosti, informace o značce Vertx, popis jednotlivých výrobků atp. chystáme do samostaného článku.

Stacks Image 2143

Více informací získáte na níže uvedených kontaktech:
Stacks Image 6726
VERTX - USA
webové stránky
facebookový
profil
katalog ke stažení (anglicky)

Stacks Image 6825
PROARMS CZ - zástupce značky v ČR
webové stránky
prodejna PROARMS OUTDOOR CENTER v Praze
ceník a objednávkový formulář ke stažení
Stacks Image 2151

Je nám ctí spojit v České republice naše jména se značkou VERTX, stejně jako to v USA udělal Jim Smith ze Spartan Tactical, se kterým máme dlouholeté přátelské vazby a několikrát jsme ho také měli možnost přivítat zde v ČR a pod jeho vedením absolvovat výcviky.