sám sobě štítem!

proběhl kurz K8

k8_blog_tit

15.června proběhl kurz K8 „Týmová spolupráce“.
Název možná evokuje mnohé, ale nečekejte za tím akční věci typu „útok na ropnou plošinu“ atp. Tým jsou už i dva... Tento kurz je postaven primárně pro účastníky z civilního sektoru (i když i lidé z ozbrojených složek si z něj odnáží užitečné techniky a principy) resp. se zabývá „týmovou spoluprací“ i např. z pohledu řešení problémové situace s partnerem/partnerkou, členy rodiny atp.

Kromě základního tématu, tj. nácviku fungování dvojice v různých situacích a prostředích (prohledávání prostoru a pohyb v něm, řešení situace při napadení automobilu, týmové střelecké drily… ) vede jeho absolvování k cílenému zvyšování psychické odolnosti. Podmínkou pro tento výcvik je úspěšné absolvování kurzů K1, K2 a K3 a zvládnutí nejen střelecké techniky na odpovídající úrovni, ale především prokázání bezpečnostních návyků na maximální úrovni.
Kurz K8 je nejvyšší a nejnáročnější z řady našich standardních kurzů a svým obsahem také dává dobrý předpoklad pro otestování sebe sama i předchozího tréninku a přístupu k přípravě na možné krizové scénáře.
fotogalerie na FB

AEGIS BLOG