sám sobě štítem!

školení AIMPOINT

P1070311

Za tu dlouhou dobu, co střílíme a věnujeme se výcvikům, jsme na dlouhých zbraních vyzkoušeli řadu různých zaměřovačů – většinu druhů, typů i značek, co se u nás vyskytují. K těm kolimátorům, které máme nejraději a nejvíce doporučujeme, patří jednoznačně švédský Aimpoint.
Díky dlouhodobé spolupráci s firmou
MPI CZ s.r.o., která na českém trhu tuto značku zastupuje, jsme měli možnost absolvovat zajímavé školení zaměřené na produkty Aimpoint z tzv.profesionální řady, určené zejména pro oblast armádního a policejního použití.
Školení
exkluzivně pro Akademii Aegis připravil Petr Dačev (který jako hlavní lektor vede také náš Základní zbrojířský kurz Glock), mj. s využitím nejnovějších informací a zkušeností z akce Aimpoint Education Days, které v roce 2011 ve Švédsku absolvoval (speciální školení výrobce pro jednotlivé regionální zástupce). Profesionálně vedená prezentace a možnost na jednom místě porovnat a vyzkoušet většinu typů zaměřovačů, montáží a doplňků, seznámit se detailně se všemi technickými parametry, procesem výroby a testování a doporučenými postupy výrobce (např. správná montáž a nastřelování ) byla velice přínosná.
Školení obohatilo náš rozhled v této oblasti, potvrdilo některé názory a vlastní poznatky a např. můžeme v budoucnu lépe poradit s výběrem správného zaměřovače, takže i ostatní budou mít z naší zkušenosti efekt.
fotogalerie

AEGIS BLOG